SOCIAL

MAIL

MOBILE

DISPLAY

WEB

HOE GOED KEN JE JOUW KLANT?

Isa Lucardi

isa.lucardie@gmail.com
Hilversum


Likes

Yoga
Reizen
Rockmuziek


Transactie geschiedenis

Yoga mat - Web - 13/11/2017
T-shirt - Winkel - 20/12/2017
Sporttas - Web - 15/01/2018


We Eat, Sleep and Drink Selligent

Wij zijn de Selligent Experts! Dagelijks doen we niets anders dan werken met dit mooie platform. Onze jarenlange ervaring op het gebied van Campaign en Selligent Marketing Cloud zorgt dat wij jou binnen no time op weg kunnen helpen met iedere Selligent uitdaging.

Ons portfolio bestaat uit bedrijven die werkzaam zijn binnen Telecom, Financial, Detailhandel, Food en Non Food zowel op B2B als B2C gebied. Onze expertstatus wordt bevestigd door het toekennen van Awards voor het toepassen van Selligent. 

Onze opdrachtgevers weten ons steeds weer uit te dagen om complexe automations en customer journeys op te zetten in Selligent. Hierbij koppelen waar nodig externe systemen, zoals ERP, datawarehouse, CRM en integreren we met diverse CMS systemen. Naast data integraties bieden we ook expertise op het gebied van e-mailtemplates, dynamische en kinetische content en integratie met social en mobiel.

Onze kracht zit in een naadloze vertaling van de functionele wensen naar een generieke opzet in Selligent. Hoe dat kan? Onze medewerkers spreken zowel de taal van de business en die van techniek! Dat zorgt voor een uitstekende uitvoer en hoge kwaliteit van onze diensten.

En dan die naam: De Heeren van Veertig Plus? Werken er dan alleen maar Heeren en Veertig Plussers? Welnee! Onze Dames en Heeren vertellen je graag waar de naam vandaan komt.

DATA VOOR JE LATEN WERKEN?

Met Selligent Marketing Cloud en De Heeren van Veertig Plus heb je de juiste voorwaarden in huis om dit te realiseren. Wij werken al meer dan 17 jaar met Selligent. Deze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we jouw wensen moeiteloos vertalen binnen de mogelijkheden die Selligent kent. Hierbij hoeven we nooit nee te verkopen. De flexibele en open architectuur zorgt ervoor dat business ideeën tot uiting komen via een multi-channel benadering. Onze aanpak zorgt ervoor dat met behulp van Selligent Marketing Cloud data voor jou gaat werken.

Meer weten?

Plan een afspraak met ons in