Small agency

Big results

Door de jarenlange ervaring van De Heeren van Veertig Plus met performance based communicatie voor (internationale) organisaties, weten wij precies hoe jij het beste resultaat bereikt met Marketing Automation. Het is een kwestie van de juiste ingrediënten. Van advies over Marketing Automation en CRM tot het daadwerkelijk implementeren, onderhouden en optimaal performen van jouw e-mail platform. Wij laten het voor je werken!

Simpel. Makkelijk. Easy.

Wij laten data voor jou werken

Wat is het geheime recept voor het succes van onze klanten? Een mix van relevante data, een meetbaar conversiemodel, uitmuntende technische kennis, een gedegen marketing automation platform en een duidelijke strategie. Onze klanten profiteren van onze jarenlange kennis op het gebied van Selligent Marketing Cloud en CRM integratie. Het continu monitoren en finetunen van campagnes levert hen indrukwekkende resultaten op. Hoe rechtvaardigt zich de investering van die marketing-euro ten opzichte van de opbrengst? Onze performance monitor geeft realtime inzicht in het resultaat van de verschillende kanalen. Het helpt om zogenaamde conversielekken te ontdekken en deze te dichten.

Succes is een keuze case

Sligro | Win Back: Welkom Terug Actie

Deze Win Back campagne maakt deel uit van de standaard set Selligent Flows die DHVVP aanbiedt. Deze flows zijn samengesteld op basis van jarenlange ervaring en top resultaten. Dit is te merken aan het geweldige resultaat wat deze campagne behaalt.

Sanoma | Performance Based Automation

De e-mail performance van Sanoma leek ondermaats te presteren ten opzichte van diverse andere benchmarks. DHVVP heeft de e-mailmarketing onder de loep genomen en na onderzoek met een verbeterplan een conversiestijging van ruim 500% gerealiseerd.

Sligro ZiN | Selligent Event Management

Sligro wilde het Event Management onderbrengen op één platform en nam DHVVP in de arm om dit te realiseren en het gehele event proces te professionaliseren. Er werd gebruik gemaakt van gecentraliseerde gegevensbeheer en het omnichannel-bereik van Selligent.

Wij zijn trots op onze klanten