Migratie naar Selligent Marketing Cloud

Migratie naar Selligent Marketing Cloud

FUNKE Mediengruppe is opgericht in 1948 en is inmiddels op weg om het grootste mediahuis te worden bij onze oosterburen. Momenteel is het in Duitsland de derde grootste uitgeverij van kranten en magazines met in totaal meer dan 500 publicaties in acht landen.

FUNKE was op zoek naar een migratiepartner die hen kon ondersteunen in de migratie van Selligent Campaign naar Selligent Marketing Cloud. Daarnaast wilden zij het platform op een andere manier gaan gebruiken om het uiterste uit SMC te kunnen halen .DHVVP begeleidde de technische migratie voor FUNKE Mediengruppe waarbij er werd gemigreerd van Selligent Campaign naar Selligent Marketing Cloud. Hierbij ondersteunde DHVVP in het opzetten van dataloader taken, structuur binnen Selligent en PDF merging.

Klant:

FUNKE Mediengruppe

Branche:

Media

PDF Merging

PDF merging een geautomatiseerd proces dat wordt geactiveerd wanneer een e-mail van FUNKE niet aankomt bij de ontvanger. Wanneer dit wordt gesignaleerd, wordt de inhoud van de mail automatisch verstuurd naar een centrale omgeving waar een PDF wordt aangemaakt. Deze PDF wordt vervolgens geprint en opgestuurd naar de ontvanger. Dit volledig geautomatiseerde proces zorgt ervoor dat de klanten van FUNKE dus altijd de juiste informatie ontvangen.

Data

Via geautomatiseerde dataloader taken wordt er data geïmporteerd naar SMC vanuit SAP en Google Cloud. Deze data wordt vervolgens gebruikt om het volledig dynamische template van FUNKE te vullen met relevante content voor de ontvanger. Daarbij heeft DHVVP ondersteund in het inrichten van diverse interfaces om de date te exporteren ten behoeve van reporting.

Duitse privacy regelgeving

Wegens de Duitse regelgeving rondom privacy, is een goed archiveringsmechanisme een top prioriteit. Dankzij de infrastructuur binnen Selligent en de inrichting van rechten- en mappenstructuren, weet FUNKE dit te waarborgen.

Waarom koos FUNKE voor DHVVP?

Doordat DHVVP bekend staat als een uitmuntende implementatiepartner en ondersteuning kan bieden op alle fronten van SMC, was de keuze niet moeilijk. Wat ook sterk meespeelde was het feit dat de dames en heren van DHVVP de Duitse taal uitstekend beheersen, wat betekent dat er gewoon in het Duits overlegd en gewerkt kan worden.

Better Call DHVVP!

Heeft deze case jou nieuwsgierig gemaakt en heeft het je inspiratie gegeven? Neem dan snel contact op met één van onze consultants of vraag geheel vrijblijvend een demo of prijsindicatie aan!

Phone number
085 060 4044