Welkomstcadeau ICS Card

Verbetering van de klantrelatie met een welkomstcadeau

Om de relatie met hun klanten te verbeteren, wilde ICS hen de mogelijkheid bieden om een welkomstcadeau uit te kiezen. Om dit te realiseren, heeft DHVVP een dynamisch formulier ontwikkeld welke geplaatst werd op de website van ICS door middel van content rendering.

Klant: ICS
Branche: Finances

ICS Cards

International Card Services (ICS) is de grootste uitgever van creditcards in Nederland en verzorgt al meer dan 30 jaar de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van Visa en Mastercard creditcards. Daarnaast bieden zij verschillende andere financiële diensten en producten aan. De creditcards van ICS zijn ‘s werelds meest geaccepteerds cards, wereldwijd kan er op ruim 30 miljoen adressen, in iedere valuta, mee worden betaald. Er zijn inmiddels ongeveer 3 miljoen mensen in de Benelux met een door ICS uitgegeven creditcard.

Daarnaast heeft ICS een groot aantal co-branded creditcardprogramma’s Deze cards bieden de klant naast het reguliere gebruiksgemak, ook speciale aanbiedingen en kortingen bij samenwerkende partners. Voorbeelden van zo’n co-branded card is de ANWB Visa Card of de Bijenkorf MasterCard.

Kies een welkomstcadeau

Klanten ontvangen een e-mail met daarin een bericht dat de Bijenkorf Card wordt vervangen door de nieuwe ICS Mastercard Gold. Bij het gebruik van deze nieuwe Card, kregen klanten de mogelijkheid om een mooi welkomstcadeau van ICS uit te kiezen. Zij kregen de keuze tussen drie speciaal voor hen geselecteerde cadeaus.

Het formulier

De ICS klanten komen via de e-mail gekend het formulier binnen. Dit houdt in dat de contact- en adresgegevens van de klant al bekend zijn en dus niet meer hoeven worden uitgevraagd.

Wanneer de klant een cadeau uitkiest, wordt de eerst beschikbare cadeaucode die gekoppeld is aan het gekozen cadeau geselecteerd in de database. Deze wordt gemarkeerd als ‘in gebruik’ en wordt gekoppeld aan de user ID van de bijhorende klant.

Doordat alle kortingscodes al in de database staan, krijgt de klant op het moment dat het cadeau is geselecteerd automatisch een mail met de cadeaucode. Deze codes kunnen worden ingevuld op de website van de betreffende leverancier.

Better Call DHVVP!

Heeft deze case jou nieuwsgierig gemaakt en heeft het je inspiratie gegeven? Neem dan snel contact op met één van onze consultants of vraag geheel vrijblijvend een demo of prijsindicatie aan!

Phone number
085 060 4044