Strategie

Strategie 

Een doordachte strategie en deskundige kennis zijn essentieel voor succesvolle marketing automation. Het inzetten van een juiste strategie helpt bij het identificeren van doelen en het selecteren van de meest effectieve tactieken om deze te behalen. Een goede marketing automation-strategie legt de nadruk op het begrijpen van de behoeften en voorkeuren van klanten, om hier vervolgens op te acteren.  

Marketing automation omvat vaak complexe processen en evolueert voortdurend. Een goed uitgedachte strategie stelt jouw organisatie in staat om deze processen te stroomlijnen en te optimaliseren. Daarnaast moet een strategie duurzaam zijn, zodat deze zo nodig kan worden verbeterd en gemakkelijk kan worden aangepast aan veranderende omstandigheden.  

Op basis van jouw functionele wensen, ontwikkelt Team DHVVP generieke en op maat gemaakte oplossingen. Tijdens dit proces gaan wij altijd terug naar de daadwerkelijke vraag.  

  1. Wat is je hulpvraag?
  2. Het opzetten van een generiek plan.
  3. Waar is je data?
  4. Strategie vertalen naar technisch ontwerp
  5. Focuss op reporting en blijven verbeteren.

Onze consultant fungeert hierbij als een schakel tussen het marketingteam en de IT. Hierdoor kunnen de wensen en behoeften van marketing worden vertaald naar een generieke en schaalbare oplossing op technisch niveau.  

Tussen onze cases vindt je verschillende voorbeelden van hoe een juiste strategie bijdraagt aan succes. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Sunweb case, waar doormiddel van een upsell-campagne de customer experience werd verbeterd. Of de case van Tica Trends & Trade, waar op basis van een uitgedachte strategie de KPI-performance flink is verbeterd. Kun je ondersteuning gebruiken op het gebied van strategie en consultancy? Wij staan klaar om te helpen! 

Better Call DHVVP!

Nieuwsgierig geworden?  Vraag nu geheel vrijblijvend een demo of een prijsindicatie aan. Mocht je eerst nog andere vragen hebben, dan kun je ook altijd bellen of mailen met één van onze product specialisten.

Phone number
085 060 4044