Consultancy & Support

Generieke oplossing

Op basis van de functionele wensen van de klant, creëert DHVVP generieke en op maat gemaakte oplossingen. Tijdens dit proces gaan wij altijd terug naar de daadwerkelijke vraag, waarna wij een ontwerp opzetten wat vaker gebruikt kan worden en wat technisch kan worden opgezet. Op deze manier fungeert de consultant als een liaison tussen de business en de IT waarbij de functionele wens wordt uitgevoerd naar een generieke en schaalbare oplossing.

Optimaliseren gebruik Selligent

Naast technische ondersteuning, helpt DHVVP ook met het optimaal gebruiken  van Selligent. Op basis van tientallenjaren Selligent ervaring kunnen wij, op basis van de structuur van jouw organisatie, adviseren over mappen structuren en rechten structuren. Daarnaast denken wij graag met je mee over het inrichten en finetunen van het datamodel of over het in- en uitgaan van data. Op deze manier brengen wij op basis van jouw wensen structuur aan en helpen wij jou graag verder op weg in Selligent.

Performance & Conversie

Onze consultants kijken graag met je mee en geven advies over hoe de performance verbeterd kan worden en hoe de conversie geoptimaliseerd kan worden. 

Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij een conversiemodel ontwikkeld. Deze wordt ingezet om eventuele conversielekken te ontdekken en de performance te optimaliseren. Lees hier meer over ons conversiemodel!

Better Call DHVVP!

Nieuwsgierig geworden?  Vraag nu geheel vrijblijvend een demo of een prijsindicatie aan. Mocht je eerst nog andere vragen hebben, dan kun je ook altijd bellen of mailen met één van onze product specialisten.

Phone number
085 060 4044