Data koppelingen & Interfaces

Datamodel opzetten

DHVVP begint tijdens het opzetten van een datamodel met het inventariseren van de huidige data, welke data nodig is en of er ook daadwerkelijk gewerkt kan worden met de bestaande data. Vervolgens bepalen wij de databehoefte in Selligent en hoe deze data kan worden aangeleverd. Doordat organisaties vaak werken met verschillende systemen waar data wordt opgeslagen, verschilt dit per opdrachtgever.

Dataloaders

Dataloaders worden ingezet om de import van nieuwe data te automatiseren en daardoor de data up to date te houden. Samen met de oprachtgever wordt de frequentie van de dataloader bepaald en op basis van businessrules worden de controleregels ingebouwd.

Content rendering

Via content rendering is het mogelijk om content vanuit Selligent Marketing Cloud te injecteren op een bestaande webpagina. Dit zorgt ervoor dat de standaard domeinnaam in de balk blijft staat en de vertrouwde look en feel wordt behouden.

Better Call DHVVP!

Nieuwsgierig geworden?  Vraag nu geheel vrijblijvend een demo of een prijsindicatie aan. Mocht je eerst nog andere vragen hebben, dan kun je ook altijd bellen of mailen met één van onze product specialisten.

Phone number
085 060 4044