Development & Services

Dedicated team

Bij DHVVP werk je samen met een dedicated team van developers, consultants en projectmanagers. Wij geven jou een vast contactpersoon die altijd beschikbaar is. Onze teamleden zijn hierdoor zeer betrokken bij jouw projecten en zijn exact op de hoogte van wat er speelt binnen de organisatie. Wij vinden het enorm belangrijk om onze opdrachtgevers flexibiliteit, kennis, snelheid en absolute kwaliteit te kunnen borgen.

Extra ondersteuning

DHVVP biedt de mogelijkheid om extra Selligent support aan te vragen wanneer je net een paar handjes te kort komt. Dit kan zowel op locatie als op afstand en voor korte of lange tijd worden ingezet.

Trainigen

Voor diverse modules binnen Selligent verzorgen wij trainingen. Van de absolute basis tot zeer geavanceerde op maat trainingen, wij brengen jou graag kennis bij op de gebieden waar jouw organisatie extra kennis wenst.

Tijdens een training wordt er aandacht besteed aan de theorie en techniek, waarna de trainees de ruimte hebben om dit in de praktijk uit te proberen en uitgebreid vragen kunnen stellen. 

Formulieren

Uit het consultancytraject komt vaak een briefing op basis waarvan de developers een Technisch Ontwerp maken. Hierin wordt uitgebreid omschreven hoe wij het formulier willen gaan opbouwen in Selligent Marketing Cloud. Nadat er is besproken of dit ook daadwerkelijk alle wensen van de klant dekt, wordt er een eerste testopzet gemaakt. Deze wordt uitvoerig intern getest en uiteraard door de opdrachtgever zelf. Als deze testversie is goedgekeurd, gaat het formulier naar productie waarna hij in gebruik kan worden genomen.

Voor een degelijk formulier maken wij gebruik van stored procedures om schone data te waarborgen en op te slaan. Deze datastructuur zorgt ervoor dat je werkbare data genereert die je ook daadwerkelijk kunt gaan inzetten voor eventuele analyses of opvolgingen.

Opties binnen de formulieren

  • Clientside & Serviceside validatie
  • Conditionele onderdelen
  • Multilanguage
  • Op basis van tijdstip of het formulier sluiten
  • Personaliseren
  • Generieke formulieren
  • Data opslag
  • Notificatie mails
  • Inzet van stored procedures
  • Versies tonen op basis van parameters

Templates

Tijdens het ontwikkelen van templates is ons belangrijkste uitgangspunt dat wij het liefst werken zonder beperkingen en alle wensen van de klant uitvoerbaar willen maken. Nadat de wensen voor het template kenbaar zijn gemaakt, kijken wij hoe dit past binnen de verschillende mailclients en op verschillende devices. Op basis van de wensen van de opdrachtgever, kunnen wij een volledig dynamisch, hybride of statisch template ontwikkelen.

Afhankelijk van de organisatie en hoe data wordt geïmporteerd, is er een mogelijkheid om een hyperdynamisch template op te zetten die volledig wordt gevuld op basis van data. Door de inzet van contentblokken kan een email op deze manier volledig worden gepersonaliseerd.

Dynamisch

Hybride

Statisch

Campagnes

Op basis van het consultancytraject worden mogelijkheden voor campagnes besproken. Dit verschilt uiteraard per klant en wordt dan ook beschouwd als maatwerk. De gewenste klantreis wordt onder de loep genomen en op basis van de verschillende touchpoints worden er campagnes opgezet.

Better Call DHVVP!

Nieuwsgierig geworden?  Vraag nu geheel vrijblijvend een demo of een prijsindicatie aan. Mocht je eerst nog andere vragen hebben, dan kun je ook altijd bellen of mailen met één van onze product specialisten.

Phone number
085 060 4044