Word een
e-mail Goeroe!

Word een
e-mail Goeroe!

E-mail start met de juiste tool

Ken je dat? Wil je een e-mailcampagne uitsturen, zit er weer zo’n logo onderaan de mail die aan jouw e-mailontvangers laat zien dat je gebruik maakt van die goedkope variant. En wil je dan eindelijk iets gaan versturen, moet je ineens per e-mail gaan betalen.
Bij DHVVP hebben we de perfecte E-mail Marketing Tool die volledig bij jou past, waarvoor je een vast bedrag betaalt voor onbeperkt e-mailen!

De perfecte tool voor de New Marketeer!

Creër eenvoudig E-mails

Diverse Journeys

Maak verschillende doelgroepen aan

Uitgebreide Rapportage mogelijkheden

Peformance Dashboards

Import en Export mogelijkheden

Vrijheid: Onbeperkt mailen

Een vast bedrag per maand. Zoveel mailen als je maar wilt met grip op het marketingbudget. Hartstikke handig wanneer je meerdere campagnes per maand verstuurt. In vergelijking met e-mail marketing tools als bijvoorbeeld MailChimp ben je echt al snel veel goedkoper uit.

So easy... slepen maar!

Absolute eenvoud. Slechts met een paar clicks maak je de mooiste e-mails. Sleep een voorgedefinieerd content-blok in jouw mail en beschik direct over één of meer koloms artikelen met tekst en/of afbeelding. Jij bepaalt hoe jouw mail eruit komt te zien en op welke devices welke artikelen getoond mogen worden.
What you see is what you get!

Personalisatie

De hoogste mate van personalisatie. Dit betekent dat alle velden uit een dataset te gebruiken zijn om te personaliseren. Maar ook de data zelf kan interessant zijn om te gebruiken in een 1:1 e-mail. Op basis van eenvoudig in te stellen regels, toon je bijvoorbeeld bepaalde images, kleuren of artikelen aan bepaalde groepen ontvangers. De mogelijkheden zijn eindeloos en eenvoudig in te stellen.

Uitgebreide Rapportagemogelijkheden

Toon de meerwaarde van jouw werk en laat zien wat je doet. Met behulp van de standaard uitgebreide rapportagemodule heb je zicht op KPI’s, zoals clicks en vieuws. Excact kunnen zien wie waarop heeft geklickt door middel van heatmaps. Een uitgebreid dashboard geeft je snel inzicht in de overall performance van je campagnes. Eenvoudig vergelijk je campagnes onderling en beschik je over de juiste gegevens om jouw campagnes te optimaliseren. Alle onderdelen zijn naar wens exporteerbaar.

Zeker weten dat jouw mail aankomt

Een addertje onder het gras. Bij verschillende e-mail tools is het maar de vraag of de e-mail überhaupt wordt doorgelaten door de ontvangende partij. Jouw verstuurde e-mail komt misschien wel helemaal niet aan bij de klant, terwijl deze vervolgens wel in rekening wordt gebracht. Door het toepassen van zogenaamde send rules, zorgen wij ervoor dat jouw e-mail niet tegengehouden wordt aan de poort van de ESP (Email Service Provider). Immers, als een e-mail niet aankomt, heb je helemaal niks aan een e-mail tool.

Onbeperkt testen en optimaliseren

Zonder test geen e-mail. Wij hanteren twee geavanceerde testmogelijkheden.

Een geïntergreerde Litmus Test

Binnen deze testmogelijkheid wordt exact weergegeven hoe een opgestelde e-mail wordt getoond aan de ontvangers binnen verschillende e-mailpakketten, webbrowsers en op mobiel. Ook geeft de tool feedback over spam-gevoelige inhoud van een e-mail.

A/B Testen

Hierbij worden twee verschillende mailvarianten getest zodat uiteindelijk de meest optimaal presterende mail gebruikt kan worden.

Voorkom Spam en Phishing

Hoe voorkom je dat een e-mail als SPAM wordt gezien? Dit complexe gebied heet deliverability en is niet in één pasklaar antwoord te vangen. Het is een combinatie van factoren. Eén van die factoren is het zogenaamde send domein. Met onze tool beschik je over de mogelijkheid om te mailen vanuit een eigen subdomein. Als eigenaar van een domein geef jij toestemming om via dit subdomein te mogen e-mailen door middel van een SSL certificaat. Bijvoorbeeld e.jouwbedrijfsnaam.nl.

F***ing Fast verzenden

Absolute controle op seconde-niveau. Met meer dan 250 IP adressen beschik je over een betrouwbaar en een supersnel verzendplatform. Dit houdt in dat e-mails in no time bij de ontvangende partij worden afgeleverd. Dat is mooi, want hoe sneller een e-mail in het postvak van de ontvanger landt, hoe beter jij in staat bent om te bepalen op welk moment jouw mail het beste converteert. Per ongeluk iets te snel op start gedrukt? Geen probleem! Klik gewoon op de stop knop en de e-mails die nog in de queue zitten, worden niet verstuurd.

Vraag direct een demo aan

Direct zien hoe het werkt en weten wat er allemaal mogelijk is voor jou? Aarzel niet en vraag een persoonlijke demo aan. Loop samen met één van onze productspecialisten door de tool heen. Naast het zien van alle highlights, is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen. En natuurlijk niet geheel onbelangrijk: Wat kost het eigenlijk? Vraag nu een demo aan en we prikken samen met jou een geschikt moment. Tot gauw!

GDPR compliant

Baas over eigen data. Alle data wordt veilig opgeslagen op servers in de BeNeLux. Hiermee wordt voldaan aan de GDPR wetgeving en bepaal jij wat er wél en wat er niet met jouw data gebeurd. Het is mogelijk om derde systemen, zoals bijvoorbeeld een CRM systeem, te koppelen via API of (s)FTP(s). Ook deze zijn voorzien van strenge veiligheidsmaatregelen om te voorkomen dat jouw data op straat komt te liggen. Dit wordt nog eens bevestigd door de ISO 27001 certificering.

ISO-27001-Logo-500x500

Better Call Lisa!

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je de uitdaging aan willen gaan of liever eerst eens gratis testen? 

Neem dan contact op met Lisa, onze product specialist van het e-mail marketing platform.