Marketing Automation

Marketing Automation  

Wil je jouw marketingactiviteiten automatiseren, performance verbeteren of gepersonaliseerd communiceren met jouw doelgroep? Zijn dit doelen die hoog op jouw prioriteitenlijst staan, maar mist jouw team de benodigde knowhow, middelen of tijd? Team DHVVP staat klaar om te helpen!  

Marketing automation stelt jouw organisatie in staat om repetitieve marketingtaken te automatiseren en een persoonlijke ervaring te bieden aan jouw doelgroep. Dit zorgt voor een efficiënte werkwijze waardoor tijd wordt bespaard en er meer ruimte is om te focussen op andere activiteiten. Daarnaast wordt het hierdoor mogelijk om op een persoonlijke manier te communiceren met jouw doelgroep en geautomatiseerd de juiste communicatie naar hen te versturen. Dit leidt tot hogere betrokkenheid, meer leads en uiteindelijk meer omzet.  

Tussen onze cases vindt je verschillende voorbeelden van hoe marketing automation succesvol wordt ingezet. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Kinepolis case, waar een geautomatiseerde Verjaardagscampagne meer tijd en omzet opleverde. Of de case van Sunweb, die gebruik maakt van één generiek template die automatisch wordt gevuld met de juiste data. Kun je ondersteuning gebruiken op het gebied van strategie en consultancy? Wij staan klaar om te helpen! 

Meer informatie over Marketing Automation

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan en ontdek wat wij kunnen betekenen als het gaat om Marketing Automation. Graag vertellen we je meer over de succesvolle cases die we hebben geïmplementeerd bij diverse van onze opdrachtgevers.

Direct contact!

Bel ons op 085 – 060 4044 als je direct een van onze medewerkers wilt spreken.

Phone number
085 060 4044