Jouw partner voor

Selligent Marketing Cloud

We Eat, Sleep and Drink Selligent

De Heeren van Veertig Plus is dedicated Partner van Selligent Marketing Cloud. Wij werken sinds 2001 met het platform Selligent. Onze jarenlange relatie met Selligent borgt een uitstekende onderlinge samenwerking waarbij wederzijdse kennis en ervaring op detailniveau wordt uitgewisseld. Hierdoor heeft DHVVP binnen Selligent een goede naam opgebouwd en staan wij bekend als een degelijke, innovatieve en betrouwbare partner met een uitstekende kennis van het platform. In 2019 leidde dat tot de titel ‘Selligent Partner, Advocate of the Year’. Scroll verder om te zien welke Selligent dienstverlening wij jou kunnen aanbieden.

Implementatie & Migratie

Voor diverse opdrachtgevers in Europa heeft DHVVP Selligent implementaties en -migraties gerealiseerd. Doordat deze opdrachtgevers vaak beschikken over vestigingen in meerdere landen, is er ruime ervaring aanwezig met het opzetten van een generiek model binnen Selligent, gecombineerd met de bijhorende diversiteit aan talen.

DHVVP verzorgt de Selligent implementatie naar wens, zowel technisch als functioneel. Wij beschikken over de technische expertise die nodig is voor het opzetten van het datamodel, realiseren van interfaces, dataloaders en het inrichten van de database.

De functionele implementatie is een vak op zich. Profiteer daarom van onze jarenlange ervaring en best practices. Denk aan: het opzetten van templates; campagnes; landing pages; integratie met CRM en CMS en de inrichting van rechten en rollen.

Support & Beheer

Bij DHVVP heb je als samenwerkingspartner altijd vaste contactpersonen voor zowel development, support, projectmanagement en advies. Onze teamleden zijn daardoor zeer betrokken bij jouw business en zijn exact op de hoogte van wat er reilt en zeilt binnen de organisatie. Betrokkenheid zit ons letterlijk in het DNA.

Dit bovenstaande is een belangrijke voorwaarde voor onze medewerkers hieraan te voldoen en dit maakt een groot onderdeel uit van de periodieke beoordeling. Wij vinden het zeer belangrijk dat we onze opdrachtgever kennis, flexibiliteit, snelheid en absolute kwaliteit kunnen borgen tegen een acceptabele prijs.

Voor supportvragen beschikken wij over een 24/7 supportportaal. Naar wens kan er een aanvullende SLA worden afgesproken over bijvoorbeeld beschikbaarheid, response- en oplostijden, indien de standaard SLA niet voldoende aansluit.

24/7 Support

Dedicated Selligent Partner

Flexibiliteit, Snelheid & Kwaliteit

Default Campagnes

DHVVP heeft een standaard set met communicatie flows uitgewerkt, die op basis van onze ervaring en kennis kunnen worden ingezet voor een optimale geautomatiseerde communicatie.
De flows omvatten het proces van het herkennen van een suspect, het identificeren van prospects en opportunities en het uitzetten van acties intern. In dit stadium wordt er al rekening gehouden met een zo efficiënt mogelijk proces waarbij reductie op afhaak in het klant worden proces een belangrijk onderdeel is. 

Binnen het klant zijn proces, zijn diverse automations verantwoordelijk voor het meer halen uit bestaande klanten door op het juiste moment, de juiste triggers te communiceren tot het doen van een aankoop. Uiteindelijk richt het model zich op de advocacy van loyale klanten, met de mogelijkheid tot het opzetten van een loyaliteitsprogramma.

Handjes

Kom je nét even handjes tekort? Bij DHVVP hebben we de mogelijkheid om zowel op locatie als op afstand voor korte én langere tijd Selligent dienstverlening en ondersteuning te leveren. Hartstikke handig als je net even snel die ene campagne op wilt zetten, maar zelf geen resources beschikbaar hebt.

Ook met andere complexe opdrachten kan DHVVP jou ondersteunen:

  • E-mail marketing
  • Template(s) bouwen
  • Stored Procedures en scheduled taken
  • Opzetten van API’s en
  • Dataloaders
  • Migratiewerkzaamheden

Trainingen

Als je zoveel van een platform weet, dan kun je die kennis vast ook overbrengen? Inderdaad! Voor de diverse modules in Selligent verzorgen we trainingen. Van de absolute basis, tot zeer geavanceerde op maat trainingen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Het bewijs van succes: Onze Selligent Cases

We Eat, Sleep and Drink Selligent. Dit was ooit onze quote tijdens het winnen van één van onze Selligent Awards in Malta. Onze succesvolle cases bewijzen ons enthousiasme en de enorme hoeveelheid kennis over het Selligent Marketing Cloud Platform. Een aantal van deze cases vind je op onze case-pagina.

Benieuwd naar de tarieven? Neem direct contact met ons op!

Prijzen en dienstverlening

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en/of prijzen van onze dienstverlening? Of heb je een specifieke vraag over Selligent Marketing Cloud?  Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Als je je gegevens op het formulier hiernaast achterlaat, nemen wij contact met jou op.

Direct contact!

Bel ons op 085 – 060 4044 als je direct een van onze medewerkers wilt spreken.

Phone number
085 060 4044