Over Ons

Home > Over Ons

Op 31 januari 2019 ontving DHVVP tijdens de Global Partner Summit in Parijs een Award voor ‘Advocate of The Year’. Deze award wordt slechts toegekend aan één van de Selligent Partners wereldwijd en staat voor het positief uitdragen van het merk. Ons motto ‘We Eat, Sleep and Drink Selligent’ dragen we daarom ook met trots.

Expert Selligent

Al meer dan 17 jaar kennen wij alle inns en outs van Selligent. De Heeren van Veertig Plus heeft meerdere malen bewezen expert te zijn met betrekking tot dit platform. Onze diverse klant cases en het winnen van De Selligent Award zijn hier het bewijs van.

Dedicated Selligent

Dus jullie doen alleen maar Selligent? Deze horen we vaker. Niet dat we andere platforms niet snappen, maar om het uiterste uit omni-channel, marketing automation en business proces management te halen, kennen wij maar één geïntegreerd systeem: Selligent Marketing Cloud. Daar waar andere marketing cloud oplossingen vaak een samenraapsel zijn van verschillende opgekochte bedrijfjes, biedt Selligent werkelijk de geïntegreerde totaal oplossing.

Het uiterste uit het Selligent platform halen en meer…

Omdat we het platform zo goed kennen, proberen we het uiterste er uit te halen. Soms lopen we daarin tegen grenzen aan. Het mooie is dat we deze grenzen van tijd tot tijd bespreken met Selligent. Dit zien we uiteindelijk terug in een stuk doorontwikkeling van het platform. Onze technische kennis garandeert gedegen en nette oplossingen, zoals bijvoorbeeld de toegepaste applicaties.

Vaste Contactpersonen op alle gebieden

Ben je net lekker op weg met een consultant of een developer, krijg je weer een nieuwe… Bij De Heeren van Veertig Plus werken we uitsluitend met vaste contactpersonen voor een klant. Hierdoor hoef je niet steeds jouw wensen opnieuw uit te leggen en ontstaat de juiste synergie voor een top samenwerking.

Toegepaste applicaties

Onze ervaring op het gebied van Marketing, Sales, Business Proces Management in combinatie met de technische kennis en creativiteit zijn de perfecte ingrediënten voor het ontwikkelen van toegepaste applicaties op het platform. We geloven dat Selligent meer is dan enkel een platform voor het versturen van out bound communicatie. Diverse processen, zowel intern als extern, zijn te vereenvoudigen door middel van Selligent Marketing Cloud. Door het open karakter van het platform zijn er geen beperkingen voor het toepassen van jouw op maat wensen. Voor diverse opdrachtgevers hebben we toegepaste applicaties ontwikkelt voor onder andere:

  • Event Management
  • Online Ticket Verkoop
  • Online Betaalmodule
  • Achteraf online betalen
  • Lead Qualification & Lead Nurtering
  • Ordering & Order Processing
  • Download Platform
  • Complete Website in Selligent
  • CMS Selligent voor het eenvoudig beheren van Selligent webpagina’s
  • Shop Assistant

Monkey see monkey do

Wij streven ernaar om onze samenwerkingspartner zo uit te dagen dat het uiterste uit het platform wordt gehaald. Daarbij gaan we niet voor het klakkeloos uitvoeren van een oplossingsrichting. We dagen je graag uit om zo verder te groeien in marketing automation. Nee, is iets wat we niet graag verkopen.

Werkwijze development toegepaste applicaties

Binnen De Heeren van Veertig Plus maken we gebruik van een vaste structuur als het gaat om het ontwikkelen van toegepaste applicaties. In het kort komt het erop neer dat wij in samenwerking met de opdrachtgever de functionele wensen in kaart brengen. De vertaalslag naar techniek is de volgende stap, waarna er intern getest gaat worden totdat het geheel volgens ons User Acceptabel testbaar is. In deze zogenaamde UAT-fase, testen eindgebruikers de applicatie op basis van een praktijk gerelateerde case. Eventuele oneffenheden worden in de Rework meegenomen. Na een finale acceptatie kan de applicatie naar de status Go Live. Na Go Live kunnen eventuele supportvragen via het DHVVP Supportportaal worden afgehandeld. Eventuele Change Requests worden tevens volgens deze vaste structuur afgewerkt. Kleine aanpassingen kunnen via ons support portaal worden afgehandeld.