Selligent Reconnect 2020: An Awesome Digital Experience

- Lisa

Together alone, zo zaten wij afgelopen donderdag achter onze laptops voor de Selligent Reconnect 2020. In een wereld zonder Pandemie had de Reconnect ons misschien wel heel ergens anders mee naartoe genomen, denk aan de keren in Lissabon, Malta, Paris of Amsterdam. Dit jaar maakten wij echter kennis met de Reconnect in een hele andere, vernieuwde vorm: Digitaal. Was het daardoor minder spectaculair? Minder interessant? Absoluut niet, hier had je bij moeten zijn!

De klant past zich aan, maar wij ook!

Thuiswerken, de kroeg niet meer in, shoppen met een mondkapje, de “normale” levens van klanten werd op zijn kop gegooid. Zij moesten zich binnen no-time aanpassen, maar wij als marketeers ook! 

Ook tijdens de Reconnect werd er gesproken over deze nieuwe Covid-19 klant en hoe je op een juiste manier met hen in contact blijft. Vanuit de “Client is Key” ideologie, werd er gekeken welke functionaliteiten binnen Selligent, zoals Local Based Berichtmogelijkheden en flexibele campagnes, jij kan inzetten om beter te kunnen verbinden met jouw klanten. Doordat de functionaliteiten van het platform al coronaproof zijn, ben jij in staat om je gemakkelijk en snel aan te passen aan deze nieuwe Covid-19 klant. 

Het nieuwe normaal vraagt ons om nog creatiever en innovatiever na te denken. DHVVP en Selligent Marketing Cloud zijn daar klaar voor, jij ook?

Connect Re What?

Tijdens de jaarlijkste Reconnect staan de Partners en gebruikers van Selligent Marketing Cloud centraal. Het is de perfecte gelegenheid om elkaar te inspireren en met elkaar te (re)connecten. Daarnaast krijgen wij elk jaar weer exclusieve productupdates van het platform te zien, de nieuwste ontdekkingen en inzichten en natuurlijk vieren wij met elkaar het innovatieve en inspirerende werk van alle Selligent Partners en gebruikers.

En ook tijdens deze digitale editie gaf Selligent ons een warm, community gevoel. Eén week voor de Reconnect ontvingen wij onze eigen Goody Bags met onder andere een draadloze oplader, een mini boxje, snacks voor tijdens het event en nog veel meer Selligent Goodies.

Op de dag zelf werden wij om 10.30 ‘s ochtends verwelkomd door onze presentatoren die op een heuse mainstage met geweldige visuals het event openden. De event omgeving bestond uit een mainstage, een uitgebeide chat en verschillende break-out groepen. In deze break-out groepen werden voor kleinere groepen verschillende presentaties gegeven over verscheidende topics. Zo had je de mogelijkheid om zelf een presentatie uit te kiezen die jij interessant vond en die bij jouw situatie past. 

Wil jij weten hoe je Selligent kan inzetten binnen jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via info@dhvvp.nl.

Lisa Eising

Productspecialist

Lisa

Lisa is de product specialist van ons e-mailmarketing platform. Heb je vragen of ben je nieuwsgierig geworden? Bel of mail Lisa gerust!