Sofa Superstars kiest voor de jarenlange Selligent ervaring van De Heeren van Veertig Plus

- Lisa

Wij heten onze vrienden van Sofa Superstars van harte welkom als nieuwe klant van De Heeren van Veertig Plus. DHVVP gaat hen ondersteunen in het opzetten van een geautomatiseerd en datagedreven hyperdynamisch marketingomgeving om gepersonaliseerd te communiceren met hun verschillende doelgroepen.

Sofa Superstars

Sofa Superstars ontwikkelt ‘Fantasy Sports Games’ waarbij ze verschillende producten hebben staan voor verschillende soorten sportfans. Ben je een wielerfan, voetbalsupporter, of kijk je elke zondag Formule 1, voor elke doelgroep zit er iets interessants tussen. Inmiddels zijn deze jonge handen zijn de drijvende factor achter verschillende succesformules. DHVVP gaat hen ondersteunen in het opzetten van een geautomatiseerd en datagedreven hyperdynamisch marketingomgeving.

Waarom De Heeren van Veertig Plus?

De Heeren van Veertig plus werkt sinds 2001 met Selligent Marketing Cloud . Door deze jarenlange ervaring staat DHVVP bekend als een degelijke, innovatieve en bertrouwbare partner met een uitstekende kennis van het platform. Voor Sofa Superstars verzorgt DHVVP de gehele implementatie, de koppelingen en de setup van hypergepersonaliseerde templates. Dit zorgt voor een volledig geautomatiseerd en datadriven ecosysteem. Met behulp van dashboards en real time reporting is er constant zicht op de vooruitgang en het resultaat. Hiermee is Sofa Superstars klaar voor de toekomst en kunnen zij op het juiste moment, de juiste informatie, aan de juiste doelgroep communiceren!

DHVVP kijkt uit naar een prettige samenwerking en de enorm gave uitdagingen die op de roadmap staan!

Jessica Claij – Project Manager DHVVP

De kracht van Marketing Automation

Sofa superstars realiseerden zich de kracht van Marketing Automation en zochten een platform dat aansluit bij hun ambitie om één op één gepersonaliseerd te kunnen communiceren met hun doelgroep. Doordat Selligent Marketing Cloud deze functionaliteiten biedt en omdat het eenvoudig te integreren is in de webomgeving, viel de keuze al gauw op dit Marketing Automation platform.

Lisa

Lisa is de product specialist van ons e-mailmarketing platform. Heb je vragen of ben je nieuwsgierig geworden? Bel of mail Lisa gerust!