Technisch uitmuntend, maar bovenal menselijk: Waarom FUNKE Mediengruppe kiest voor DHVVP

- Lisa

De jarenlange Selligent ervaring van DHVVP, de vraag van FUNKE naar extra kennis en ondersteuning, en het gezamenlijk spreken van de Duitse taal; dat is de basis voor de nieuwe samenwerking tussen FUNKE Mediengruppe en DHVVP.

Over FUNKE Mediengruppe

FUNKE Mediengruppe is opgericht in 1948 en is inmiddels op weg om het grootste mediahuis te worden bij onze oosterburen. Momenteel is het Duitslands derde grootste uitgeverij van kranten en magazines met in totaal meer dan 500 publicaties in acht landen.

De kracht van de Duitse taal

FUNKE was opzoek naar een migratiepartner die hen kon ondersteunen in de migratie van Selligent Campaign naar Selligent Marketing Cloud. Daarnaast wilde FUNKE SMC op een andere manier gaan gebruiken om het uiterste uit het platform te kunnen halen. Hierdoor was een verdere technische ondersteuning na de migratie ook gewenst.

DHVVP is op het gebied van technische Selligent ondersteuning absoluut top, maar bovenal ervaar ik De Heeren van Veertig Plus als menselijk.

Thomas Gerhard, Team Product Owner | Business Consulting FUNKE

Doordat DHVVP bekend staat als een uitmuntende implementatiepartner en ondersteuning kan bieden op alle fronten van SMC, was de keuze niet moeilijk. Wat ook sterk meespeelde was het feit dat de dames en heren van DHVVP de Duitse taal uitstekend beheersen, wat betekent dat er gewoon in het Duits overlegd en gewerkt kan worden. DHVVP zal FUNKE gaan ondersteunen in de volledige breedte van SMC, waarbij onder andere het verwerken van SAP data in multibrand templates, het opzetten van diverse automations en mailtemplates, interfaces, en pdf merging.

Over DHVVP

De Heeren van Veertig plus werkt sinds 2001 met Selligent Marketing Cloud. Door deze jarenlange ervaring staat DHVVP bekend als een degelijke, innovatieve en bertrouwbare partner met een uitstekende kennis van het platform. In 2019 leidde dat tot de titel ‘Selligent Partner, Advocate of the Year’.

Lisa

Lisa is de product specialist van ons e-mailmarketing platform. Heb je vragen of ben je nieuwsgierig geworden? Bel of mail Lisa gerust!