DHVVP is Gouden Sponsor van de DDMA Email Marketing Automation Summit

- Lisa

De Heeren van Veertig Plus is één van de nieuwe gouden sponsoren van de DDMA Email Marketing Automation Summit 2023. DHVVP gelooft dat de continue ontwikkeling van de marketeer enorm belangrijk is in de snel veranderende wereld van marketing automation. De EMAS is een informatief evenement wat bijdraagt aan deze ontwikkeling en een unieke ervaring biedt op het gebied van email marketing automation.  

De EMAS is interessant voor iedereen die werkzaam is binnen het vakgebied van email marketing automation. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, aan het einde van dit evenement gaat iedereen naar huis met nieuwe inspiratie en concrete takeaways.  

De ervaring die de EMAS biedt is uniek. Bezoekers krijgen toegang tot inzichten en informatie die niet zomaar te vinden zijn door simpelweg de googelen. DHVVP draagt graag bij aan het mogelijk maken van deze unieke ervaring voor onze mede marketing automation vakgenoten.  

De DDMA Email Marketing Automation Summit vindt plaats op donderdag 22 juni in de Kromhouthal in Amsterdam.  

Lisa

Lisa is de product specialist van ons e-mailmarketing platform. Heb je vragen of ben je nieuwsgierig geworden? Bel of mail Lisa gerust!