Kom werken bij Team DHVVP

Waarom werken bij DHVVP?

Bij DHVVP worden we enthousiast van alles wat met Marketing Automation te maken heeft. Je bent onderdeel van Team DHVVP en samen met onze toffe opdrachtgevers werk je aan afwisselende en uitdagende projecten.  

Bij Team DHVVP denken we altijd net dat extra beetje mee met onze opdrachtgever. Want wij willen niet alleen het beste voor onze eigen klanten, maar ook het beste voor de klant van de klant. Samen streven we naar kwaliteit en proberen we het best haalbare te bereiken. 

DHVVP biedt altijd de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Dit kan door middel van het volgen van trainingen, presentaties en het bezoeken van events. Daarnaast vinden wij een goede werk-privé balans enorm belangrijk, waardoor we altijd aandacht hebben voor jou en ons flexibel opstellen. Hierbij horen natuurlijk ook gezellige werkborrels, -etentjes, en –uitjes. 

Wil je afwisselende werkdagen, een flexibele werkgever, jezelf ontwikkelen en aan de slag voor te gekke opdrachtgevers zoals Sunweb, Kinepolis, Mediahuis en vele anderen? Neem dan vooral contact op, ook als je eerst alleen wat extra informatie wil.  

Wie wordt jij binnen Team DHVVP?

Campaign Developer

Technisch Consultant

Open sollicitatie

Jezelf blijven ontwikkelen

Werken met toffe opdrachtgevers

Goede werk-privé balans

Samen successen vieren

Gewoon leuk