Dienstverlening

Hoe kan ons Team, jouw Team helpen?

Marketing Automation

Met het juiste platform en een goede strategie kunnen we op basis van jouw wensen marketingprocessen volledig automatiseren. 

Implementatie & Migratie

Wij zijn gespecialiseerd en ervaren in het verzorgen van een soepele en effectieve migratie of implementatie van verschillende platformen. 

Data & Koppelingen

Naast het hebben van een solide datastrategie, is het verkrijgen van inzicht in jouw data en het koppelen ervan een cruciale factor. Wij helpen jou hierbij.   

Strategie

Hoe vertaalt jouw strategie naar de techniek en hoe kun je dit het beste inrichten? Wij ontwikkelen voor jou een generieke en schaalbare oplossing.

Hoe gaan wij te werk?

1

Kennismaken met Team DHVVP

Samen kijken we welke behoefte is ontstaan binnen jouw marketing automation. Dit doe je samen met een consultant en developer van Team DHVVP. Op deze manier kunnen wij jouw hulpvraag vanaf elk niveau begrijpen en aanpakken.

2

Wat wordt de way of working?

Op basis van jouw hulpvraag kijken we hoe Team DHVVP jou kan ondersteunen. Op locatie of op afstand? Technische hulp, consultancy of een combinatie? Het wordt een samenwerking die perfect bij jou past.

3

Zo snel mogelijk van start!

Snel, efficiënt en pragmatisch van start; dat is ons streven. Uiteindelijk vormen we een flexibele samenwerking waar de lijntjes kort zijn en Team DHVVP voelt als die extra collega in jouw marketingteam.

Maak direct een afspraak!

Klaar voor een eerste kennismaking of opzoek naar extra informatie? Neem direct contact met ons op en laat ons met jou meedenken!

Phone number
085 060 4044