Succes is een keuze case!

Waarom zijn onze opdrachtgevers succesvol? Ontdek het hier!

Hieronder een aantal uitgelichte DHVVP Cases. Er zijn er natuurlijk meer die waarschijnlijk ook aan kunnen sluiten bij jouw eigen use case. Neem hiervoor gerust contact op!

Sligro | Win Back: Welkom Terug Actie

Deze Win Back campagne maakt deel uit van de standaard set Selligent Flows die DHVVP aanbiedt. Deze flows zijn samengesteld op basis van jarenlange ervaring en top resultaten. Dit is te merken aan het geweldige resultaat wat deze campagne behaalt.

Sanoma | Performance Based Automation

De e-mail performance van Sanoma leek ondermaats te presteren ten opzichte van diverse andere benchmarks. DHVVP heeft de e-mailmarketing onder de loep genomen en na onderzoek met een verbeterplan een conversiestijging van ruim 500% gerealiseerd.

Sligro ZiN | Selligent Event Management

Sligro wilde het Event Management onderbrengen op één platform en nam DHVVP in de arm om dit te realiseren en het gehele event proces te professionaliseren. Er werd gebruik gemaakt van gecentraliseerde gegevensbeheer en het omnichannel-bereik van Selligent.

Europese Uitgeverijen | Mobile Learning

Een platform waarbij alle trainingen en documentatie van applicaties van de opdrachtgever via Selligent werden ontsloten. Op basis van verschillende criteria, was de voortgang per medewerker meetbaar. In 2017 ontvingen wij een Selligent Award voor deze case.