Implementatie & Migratie

Voor diverse opdrachtgevers in Europa heeft DHVVP Selligent implementaties en -migraties gerealiseerd. Doordat deze opdrachtgevers vaak beschikken over vestigingen in meerdere landen, is er ruime ervaring aanwezig met het opzetten van een generiek model binnen Selligent, gecombineerd met de bijhorende diversiteit aan talen.

DHVVP verzorgt de Selligent implementatie, zowel technisch als functioneel. Wij beschikken over de technische expertise die nodig is voor het opzetten van het datamodel, realiseren van interfaces, dataloaders en het inrichten van de database.

Migratie binnen Selligent

Selligent Campaign naar Selligent Marketing Cloud

Naast implementaties, biedt DHVVP ook ondersteuning in migraties binnen Selligent. Op basis van jarenlange ervaring, zijn wij in staat om de oude installatie te lezen en advies te geven over wat er nog actueel is en wat eventueel opnieuw moet worden gebouwd. Door onze kennis van Selligent weten wij precies wat er moet gebeuren, hoe lang het gaat duren en wat de kosten zijn zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Datamodel

Het juist opzetten en inrichten van het datamodel is belangrijk om te garanderen dat je over de juiste data beschikt om selecties en segmenten te kunnen maken voor campagnes. Hierbij is het essentieel om het datamodel effectief op te zetten zodat hij op latere momenten schaalbaar en uitbreid baar is. Met een sterk datamodel ben je uiteindelijk in staat om goede profielen te bouwen, te targeten, retargeten en dus om beter met jouw doelgroep te communiceren.

Het opzetten van het datamodel begint met het interviewen van de verschillende afdelingen die te maken hebben met het leveren, ontvangen of verwerken van de data. Door aan te geven wat zij belangrijk vinden, kunnen wij op basis van die wensen het model gaan inrichten. Hierbij wordt ook altijd rekening gehouden met de architectuur en relatiestructuur van het platform zelf.

Platform inrichten: folderstructuren en userrechten

Om voor een uniforme werkwijze te zorgen binnen het platform, brengen wij op een folder- en userrechten structuur aan. Deze wordt volledig op maat gemaakt afhankelijk van de wensen en de inrichting van de organisatie.


Een goede folderstructuur zorgt voor overzicht binnen het platform. Zeker wanneer een organisatie over meerdere merken en/of talen beschikt, is dit erg belangrijk.

Het juist opzetten van de userrechten zorgt er in de basis voor dat de juiste personen bij de juiste content kunnen. Doordat deze functionele rechten kunnen worden vastgelegd, waarborg je structuur, veiligheid en spreid je verantwoordelijkheden binnen een organisatie.

Better Call DHVVP!

Nieuwsgierig geworden?  Vraag nu geheel vrijblijvend een demo of een prijsindicatie aan. Mocht je eerst nog andere vragen hebben, dan kun je ook altijd bellen of mailen met één van onze product specialisten.

Phone number
085 060 4044