What’s new: Lily Pilly Release Selligent

- John

En? Is het een ‘Ohw Yeah’ erlebnis? Nou zeker! In deze release van Selligent is veel ontwikkeling te vinden waar wij als Selligent Partner erg blij van worden. Voor de marketeer betekent dit: nóg meer flexibiliteit en nóg meer fijne handigheidjes om je e-mail gemakkelijk te creëren, versturen en… te monitoren. Een klein tipje van de bekende sluier:

Admin Configuration

In de Admin Configuration zijn er dan eindelijk de lang verwachte Groups en Permissions. Was één van de ongelooflijk goede onderdelen van Selligent Campaign niet het user management? Bijna een Active Directory achtige structuur, waarbij je minutieus rechten kunt toekennen aan de eindgebruiker. In SMC komt dit onderdeel steeds meer dichterbij de ultieme wens om verfijnder de rollen en rechten toe te kennen aan de verschillende onderdelen binnen het platform. Als partner spelen we hier een belangrijke rol en brengen de wensen van onze klanten als zogenaamde feature request in. Dat daar ook echt wat mee wordt gedaan, bewijst Selligent keer op keer in de nieuwe releases.

Content Block Preview

Op aanvraag is het mogelijk om de zogenaamde content block preview in de responsive editor te tonen. Gemakkelijk variabele headers en footers opzetten in een editor, zonder HTML kennis. Deze vaste onderdelen van je e-mail, zet je eenvoudig dynamisch op en sleep je via drag en drop in de mail. Hoe gemakkelijk wil je het hebben? Erg handig als je meer dan één brand hebt!

Custom Campaigns vs Generic

Met al die flexibiliteit kun je dus alle kanten op. Maar hoe voorkom je wildgroei aan al die custom campagnes? Hoe zet je een goede structuur op? Wat zijn écht handige campagnes om te hebben? Bij De Heeren van Veertig Plus hebben we een een structuur ontwikkeld met een ruime keuze aan standaard flows. Deze zijn generiek te gebruiken en zijn erg handig als je werkt met meerdere merken, collega’s in verschillende landen en/of locaties. 

John Eising

Selligent Expert

John

John is onze Selligent Expert die al sinds 2001 met het platform werkt. Heb je een vraag over Selligent of heb je advies nodig? John kent alle ins en outs, dus mail of bel hem gerust.